Önkéntesekkel a természetért

Újabb dal a klipkészítőknek!

2016-06-13 -

Már a MikroBe zenekar Keringő denevérek című zenéjére is készülhetnek a videoklipek a "Denevérre ultrahangolódva" klipkészítő pályázatunk keretében!

Babiczky Tibor költő, a természetvédelem nagykövete, felkérésünkre írt egy 4 soros refrént. Ezzel a refrénnel kerestük meg a MikroBe zenekart, írnának-e egy számot saját stílusukban a refrént felhasználva.

"Igen megtisztelőnek éreztük a felkérést, és miután a denevérekkel is jó viszonyt ápolunk, úgy véltük, kár volna kihagyni egy ilyen lehetőséget, amely amellett, hogy segíti a denevéreket, láthatóvá teszi, milyen képi világot gondolnak ki mások egy általunk írt dalhoz. Igyekeztünk a ránk jellemző ritmus- és tempóváltásokkal lehetőséget adni a kreatív képi megoldásoknak. Nagyon várjuk a pályaműveket, és szurkolunk minden résztvevőnek."
- vallja Váczi Kristóf a MikroBe zenekarból.

A szám elkészült, nekünk nagyon nagyon tetszett, ezért most megosztjuk veletek és bíztatunk mindenkit, hogy ragadjon kamerát, telefont, billentyűzetet, kinek mi az erőssége és küldjétek az elkészített klipeket!

A szám megtekinthető itt, míg a zeneszöveg.hu oldaláról mp3 formátumban ingyenesen le is tölthető.

Médiatámogatónk a Zeneszöveg.hu.

[ Vissza ]